Borok:

 

- Kékfrankos rosé: A bor illata átható intenzitással mutatja a bogyós, főleg cseresznyére emlékeztető jegyeit. Kóstoláskor is ezzel a gyümölcsösséggel találkozunk. A kortyot végigkíséri az üde ropogós savgerinc és a mérsékelt, melengető alkohol. 8-10 °C fogyasztva.

Árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

 

 

 

- Kékfrankos: Az ízvilágot a meggyes szegfűszeges pikáns ízek vezetik, valamint a háttérben megbúvó cseresznye és enyhe áfonya. A kortyot lendületes savgerinc valamint közepes mennyiségű tannin határozza meg. Megbízhatóan térnek vissza az illat bogyós gyümölcsei. Kostoláskor érezzük, hogy fiatal kora ellenére egy szépen felépített, a savakra kihegyezett borról van szó, melyben már érezhetőek a hordós érlelés elsődleges jegyei. 12-14 °C pörköltekhez, valamint disznótoros ételekhez ajánlott.

Árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

 

- Rizlingszilváni: Kifejező magabiztos illat rögtön a kezdetektől, megjelenik benne az alma, valamint a háttérben nem túl édes citrusos gyümölcsös illat. Kostoláskor az első benyomást a lendületes uralkodóvá nem váló délies savgerinc nyújtja. A tartalmas kortyot hasonló érzetű széles, a szájat betöltő ízkép zárja. 10-12 °C fogyasztva a nyáresti partik elengedhetetlen része.

Árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!